Aqua-Fit

Kom sporten in het water met onze Aqua-Fit lessen!
Onze sportieve groepslessen worden wekelijks gehouden en zijn de ideale manier om aan uw gezondheid en lijf  te werken. Een bijkomend voordeel is dat door het water minder kans is op blessures.

Onze drukbezochte Aqua-Fit lessen worden gegeven in groepsverband, onder begeleding van enthousiaste en gediplomeerde instructeurs. Hier staan plezier, gezelligheid en natuurlijk lekker sporten voorop.

Een groepsles Aqua-Fit duurt in totaal 55 minuten en tijdens deze lessen wordt u voortdurend uitgedaagd om uzelf te verbeteren. Door lopen in het water of specifieke oefeningen wordt het lichaam namelijk continu belast, waarbij u  daarnaast de intensiteit zelf  kunt bepalen.

Door het drijfvermogen van een zogenoemde "Aqua-belt" ligt u vrij in het water, waardoor er geen schokbelasting is voor de gewrichten. Hierdoor kunnen er ook diverse oefeningen worden uitgevoerd zonder dat u moeite hoeft te doen om boven water te blijven. Door steeds grotere bewegingen en materialen te gebruiken, worden de oefeningen zwaarder.

Zo'n Aqua-fit les bestaat uit twee delen;
De les wordt begonnen met Aqua-jogging. Na het inlopen in het diepe water met de Aqua-belt om, worden diverse oefeningen uitgevoerd.
Het laatste half uur van de les wordt voortgezet in sta-diep water. De gehele les wordt ondersteund door muziek.

Op maandagavond om 19:00 uur zijn onze spetterende Aqua-fit lessen.

Heeft u nog vragen? Laat het ons weten en mail naar receptie@zwembaddeninkel.nl of bel met; 0113-320144.