Informatie rondom de zwemlessen vanaf dinsdag 16 maart 2021

Ondertussen zijn de zwemlessen gelukkig weer opgestart. In de persconferentie van maandag 8 maart j.l. is helaas wel gecommuniceerd dat er geen ouders bij de zwemles meer aanwezig mogen zijn. Enige uitzondering die we hierop maken is als het gaat over leerling(en) met een medische aandoening. Vanwege de maatregelen i.v.m. corona zijn er een aantal aandachtspunten voor uw bezoek aan ons zwembad;

1. Vanaf maandag 12 april 2021 kunnen alle zwemlesklanten weer 'gewoon' onze accomodatie bereiken via de hoofdingang. 

2. Het is toegestaan om met uw kind mee te komen tot aan de koffiehoek. Vervolgens gaat het kind zelf naar de zwemzaal en dient u direct de accomodatie, via de nieuwe deur in de koffiehoek, en het terrein te verlaten.

3. Badkleding dient thuis aangetrokken te worden.

4. Na afloop van de les is er geen mogelijkheid tot douchen.

5. Na afloop van de les (5 minuten voordat de les klaar is) komt u wederom via de gewone ingang de accomodatie binnen. Vervolgens kunt u direct doorlopen naar de kleedkamers en daar uw kind helpen met omkleden. Na het omkleden neemt u uw kind mee en gaat u via de receptiebalie, langs het draaihek weer naar buiten.

6. Volg altijd de routing en aanwijzingen van het personeel.

7. Blijf thuis bij klachten, dit geldt zowel voor u als voor uw kind. Als u voorafgaand aan de zwemles uw kind afmeldt, dan komt u in aanmerking voor verrekening van de les(sen).

8. In de accomodatie is voor personen vanaf 13 jaar een mondkapje verplicht en denk aan de 1,5 meter afstand.

9. Heeft u vragen t.a.v. de lessen, stel deze dan via de mail of stel ze telefonisch.