Informatie rondom de zwemlessen!

- 11-03-2021 -
Ondertussen zijn de zwemlessen gelukkig weer opgestart. Helaas is het wel zo dat er geen ouders bij de zwemles aanwezig mogen zijn. Enige uitzondering die we hierop maken is als het gaat over leerling(en) met een medische aandoening of wanneer uw kind gaat diplomazwemmen. Hierbij mag er, per afzwemmer, 1 begeleider meekomen die het diplomazwemmen mag volgen uit de koffiehoek.

Vanwege de maatregelen i.v.m. corona zijn er een aantal aandachtspunten voor uw bezoek aan ons zwembad;

1. Het is toegestaan om met uw kind mee te komen tot aan de koffiehoek. Vervolgens gaat het kind zelf naar de zwemzaal en dient u direct de accomodatie, via de nieuwe deur in de koffiehoek, en het terrein te verlaten.

2. Badkleding dient thuis aangetrokken te worden.

3. Na afloop van de les (5 minuten voordat de les klaar is) komt u wederom via de gewone ingang de accomodatie binnen. Vervolgens kunt u direct doorlopen naar de kleedkamers en daar uw kind helpen met omkleden. Na het omkleden neemt u uw kind mee en gaat u via de receptiebalie, langs het draaihek weer naar buiten.

4. Volg altijd de routing en aanwijzingen van het personeel.

5. Blijf thuis bij klachten, dit geldt zowel voor u als voor uw kind. Als u voorafgaand aan de zwemles uw kind afmeldt, dan komt u in aanmerking voor verrekening van de les(sen).

6. In de accomodatie is voor personen vanaf 13 jaar een mondkapje verplicht en denk aan de 1,5 meter afstand.

7. Heeft u vragen t.a.v. de lessen, stel deze dan via de mail of stel ze telefonisch.