Ons buitenbad is geopend voor bezoekers. Hieronder vindt u de regels!

- 20-05-2021 -
We hebben goed nieuws. Ons buitenbad is geopend voor hopelijk een mooi zomerseizoen zwemplezier. Vanwege de coronamaatregelen is zwemmen in ons buitenbad anders dan normaal. Er zijn uiteraard een heleboel maatregelen genomen en regels opgesteld waar ieder zich aan dient te houden om alles veilig en verantwoord te laten verlopen. Hieronder kunt u hier alles over lezen. Verdere informatie kunt u vinden op de home pagina van deze website onder "protocol verantwoord zwemmen".

- Reserveren is mogelijk via onze website www.zwembaddeninkel.nl (kies op de home pagina, links, voor "Ons bad bezoeken reserveren" en kies bij categorie voor 'buitenbad' en doorloop vervolgens de stappen om de reservering definitief te maken). Aanvulling: welk tijdstip u ook kiest, u bent van harte welkom van openingstijd tot sluitingstijd!
- Voor bezoekers vanaf 17 jaar geldt dat reserveren voor het buitenbad verplicht is. Daarnaast geldt er een gezondheidscheck bij binnenkomst.
- Voor bezoekers tot en met 16 jaar geldt dat reserveren voor het buitenbad verplicht is. De enige uitzondering is: als deze bezoeker(s) in het bezit zijn van een zomerabonnement, in dat geval hoeft er niet gereserveerd te worden.
- Kleedkamers zijn open, maar douches zijn gesloten. Toiletten kunnen uiteraard gebruikt worden.
- Alle recreatieve elementen kunnen gebruikt worden (denk aan: springplanken, glijbaan enz.)
- Recreeeren is toegestaan op onze ligweides.
- Volg de aangegeven looproute en hou als bezoeker vanaf 17 jaar, altijd 1,5 meter afstand ten opzichte van andere bezoekers van deze leeftijd.
- Het terras bij de horeca is geopend. Ook hier gelden dezelfde regels m.b.t. 1,5 meter afstand ten opzichte van andere bezoekers van 17 jaar en ouder.

Kortom hou rekening met elkaar, zodat we samen van dit zomerseizoen een groot succes maken.

Tot snel bij Zwembad "Den Inkel".