Zwemles voor volwassenen, want zwemles is er voor iedereen...

- 17-08-2021 -
In onze waterrijke omgeving is leren zwemmen erg belangrijk en zwemles is er voor iedereen, of men nu 8, 18 of 80 jaar oud is. Iedereen kan het leren. Daarnaast is zwemmen een gezonde sport die tot hoge leeftijd risicovrij uitgeoefend kan worden.

Heeft u al uw diploma's en wilt u uw zwemvaardigheden verbeteren? Of wilt u (weer) vertrouwd raken met water? Schrijf uzelf dan in voor de "volwassen zwemles".

Leren zwemmen
In een kleine groep leert u de beginselen van het zelfstandig zwemmen onder begeleiding van onze ervaren zweminstructeurs. Zwemmen begint immers met vertrouwen in eigen kunnen. Onze zwemcursussen zijn laagdrempelig en u kunt er uiteraard voor kiezen niet te zwemmen voor het behalen van een diploma.

Zwem-ABC
Wist u dat u daarnaast bij volwassen zwemles een compleet of gedeeltelijk diplomatraject kunt doorlopen? De groepen zijn klein, dus de zweminstructeur heeft voor iedereen individuele aandacht. De focus ligt op uw persoonlijke vaardigheden, zodat iedereen zijn of haar eigen ontwikkeling kan doorlopen.

Onze "volwassen zwemlessen" zijn vanaf 8 september te volgen op woensdagavond.