Gezond en gezellig. Het leukste zwembad van de regio!!!

Al meer dan 50 jaar is Zwembad "Den Inkel" een begrip als het gaat over een buitenbad in Zeeland! In de wijde omgeving is er geen tweede buitenbad te vinden als het onze. Ieder jaar trekken we dan ook veel gasten uit ons buurland Belgie.

Voor een dagje zwempret is Zwembad "Den Inkel" een prima keuze. In een mooie bosrijke omgeving, omringd door bomen, vind u twee openluchtzwembaden en een overdekt bad. Het buitenbad heeft een uniek 50 meter wedstrijdbad en een L-bad met grote glijbaan en twee duikplanken. Daarnaast is er een grote zonneweide en een gezellige horeca ruimte. Bij de grote ligweide is nog een kleuterbad met heerlijk warm water. Er is dus voldoende ruimte om heerlijk te kunnen luieren en spelen.
U kunt bij ons terecht voor bijna alles. Van een spetterend verjaardagsfeestje tot een heerlijk dagje uit? Bij Zwembad "Den Inkel" bent u aan het juiste adres.

Heeft u trek gekregen na al dat geplons?
Dan kunt u iets lekkers kopen in het winkeltje bij de buitenbaden. Hier kunt u heerlijke frites, snacks, tosti's, ijs, chips, snoep en diverse koude en warme dranken verkrijgen.

De openingstijden van het buitenzwembad varieren met het weer en het buitenbad is in de zomermaanden 7 dagen per week geopend. Het buitenbad seizoen loopt ongeveer van begin mei t/m begin september.

Op de dagen dat het weer tegenwerkt, is het binnenbad in de zomervakantie geopend voor recreatief zwemmen. Hier hebben we namelijk nog een 20 meter lang sportbad en, voor onze kleinere gasten, een instructiebad met een kleine glijbaan en leuk speelmateriaal.