Veelgestelde vragen over zwemles

Wanneer wordt het lesgeld geincasseerd?
Zwembad "Den Inkel" werkt meestal met betaalperiodes 4 weken. U krijgt via het leerlingvolg systeem een mail toegezonden om de betaling voor die periode te voldoen.

De betalingen verlopen zoveel mogelijk via incasso in periodes van vier weken. Wordt er gedurende het gehele jaar geincasseerd?
Nee. Tijdens de vakanties liggen de reguliere zwemlessen stil. In de vakanties bestaat wel de mogelijkheid om vakantiezwemlessen te volgen. Deze dient u apart af te rekenen.

Hoe worden openstaande tegoeden verwerkt?
Wanneer u nog openstaande tegoeden heeft, worden deze automatisch verrekend in de nieuwe betaalperiode. Dit wordt dus in de eerstvolgende betaalperiode verwerkt.

Wat is de ideale leeftijd om te leren zwemmen?
Voor kinderen van 0 tot 4 jaar is het aanleren van zwemslagen uiteraard erg lastig. Wel kunnen wij aanbevelen deel te nemen aan baby-, dreumes- en peuterzwemmen. Hier raken de allerkleinsten, samen met hun begeleider, stap voor stap vertrouwd met het water. De essentie ligt in het idee dat uw kind bijvoorbeeld leert draaien en drijven of vanuit het water op de kant kan klimmen.

Wanneer kan ik mijn kind inschrijven voor reguliere zwemlessen?
Inschrijven voor zwemles kan vanaf drie jaar. Wanneer hij of zij 5 jaar oud is, kan het daadwerkelijk met het Zwem-ABC beginnen. Een inschrijfformulier vindt u onder de button "Zwemles" op onze website/app. Wanneer u deze heeft ingevuld en ingeleverd, krijgt u spoedig bericht van ons. Bij inschrijving betaalt u eenmalig het inschrijfgeld.

Moet ik mijn kind afmelden bij ziekte?
Ja. Wij willen u ten alle tijde vragen uw kind af te melden. Neem in dat geval contact op met onze receptie. U kunt dit doen via telefoonnummer; 0113-320144 of via e-mail; receptie@zwembaddeninkel.nl

Mag mijn kind een zwembril op tijdens het zwemmen?
Nee. Wanneer uw kind onverhoopt in het water terecht komt, heeft het ook geen zwembril op. Het moet zichzelf dan ook kunnen redden.