Inschrijven zwemles Zwembad "Den Inkel"

Inschrijven voor zwemlessen is nu mogelijk!

Wilt u snel starten met de eerste zwemles voor uw zoon/dochter of heeft uw kind al enige zwemervaring en wilt u overstappen naar Zwembad "Den Inkel"?

Schrijf uw kind in via het online formulier op deze pagina. Let op; u ontvangt op korte termijn een bevestigingsmail. Het is heel goed mogelijk dat deze in de ongewenste e-mail terecht komt.

Wij zullen uw aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen en zullen na het ontvangen van het formulier contact met u opnemen. Wij informeren u dan graag over de beschikbare dag en tijd voor de zwemles.

Met de ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden. Deze kunt u terugvinden via de volgende links;
- Informatiebrief regulier
- Informatiebrief Easyswim
- Informatiebrief Easyswim Turbo
Het inschrijfgeld voor deze zwemlessen dient direct bij de receptie of via e-mail (bankoverschrijving) te voldoen. Vanwege extra mogelijkheden in de Zwemscore module en bijbehorende administratieve werkzaamheden is het inschrijfgeld vanaf 2022 iets verhoogd. 

Wanneer u nu al vragen heeft, kijk dan bij "veelgestelde vragen over zwemles". Overige vragen kunt u stellen via receptie@zwembaddeninkel.nl of neem contact op met onze receptie via telefoonnummer; 0113-320144.

 

Inschrijven Zwemles